Pereti cortina – Tamplarie aluminiu

Placari cu bond, fatade ventilate, pereti cortina, luminatoare, cupole, confectie si montaj tamplarie aluminiu si PVC

Albio 130

Albio 130 – Sistem de Perete Cortina cu Bariera Termica (NOU!)

Albio 130 ofera o multitudine de combinatii in executare si este aplicabil la orice cladire.Cu o latime de 50 mm, Albio 130 poate fi adaptat pentru sticle de la 6 la 36 mm. Profilele si combinatia lor acopera momente de inertie intre 60 si 820 cm4. De asemenea sistemul permite inchiderea profilelor cu diferite tipuri de Capace Ornamentale.

Aplicatii: Pereti Cortina – Luminatoare – Inchideri autoportante.

Caracteristici Tehnice

1

Compozitie AluminiuAlMgSi 0,5 F22, DIN 1725

2

Pulbere VopsireConform QUALICOAT

3

AnodizareConform QUALANOD

4

Dimensiuni ToleranteELOT EN 12020-2

5

IzolatorEPDM

6

Clasificarea sistemului conform Standardelor EuropenePermeabilitate aer – AE
Impermeabilitate RE1500
Rezistenta la vant 1,5 KN/m2
Rezistenta la impact I3/E4

7

Dimensiuni Montantilatime 50mm, adancime de la 66 la 200mm

8

Dimensiuni traverselatime 50mm, adancime de la 45 la 205mm

9

Grosime sticlaDe la 6 la 36mm

Indiferent de tipul de perete cortina necesar, realizarea practica se transpune prin imbinarea unui caroiaj de montanti verticali cu traverse (rigle) orizontale. Izolarea este realizata prin intermediul principiului camerelor de aer si a garniturilor EPDM cu piese de etansare in dreptul asamblarii traversei pe montant, iar evacuarea apei se relizeaza printr-un sistem de canale de drenaj prin piesele de strangere si piesele de acoperire orizontale.

Asiguram relevee, constructie si montaj pentru pereti-cortina in orice tipologie.

Proiectarea de specialitate este obligatorie si trebuie sa respecte mai multe conditii reglementate prin normativ. Conditia de rigiditate conduce la limitarea deplasarilor si deformatiilor verticale si orizontale ale ochiului de fatada in cazul actiunilor seismice, actiunii vantului, variatiilor de temperatura, precum si in cazul deformatiilor impuse de sistemul structural al constructiei. Conditia de ductilitate duce la asigurarea aptitudinii de deformare postelastica a structurii proprii a peretelui-cortina (montanti, rigle – distantieri) si a prinderilor acestuia de sistemul structural al constructiei.

Standard

Perete cortina standardPeretele cortina clasic cu profile vizibile din exterior atat pe orizontala cat si pe verticala, intr-o varietate de combinatii ce pot fi adaptate oricarui tip de constructie.

Ferestrele sunt proiectate astfel incat sa nu iasa in afara ramei. Coloanele si traversele acestui sistem au grosimea de 45-55mm.

Modul de asamblare este extrem de usor in comparatie cu cel al altor sisteme de pe piata. Pe acest sistem se pot monta geamuri cu grosimi cuprinse intre 6 si 32mm.

Acest perete cortina standard are o constructie articulata, proiectata sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii (datorata cutremurelor, vibratiilor etc.), dar si eventualelor dilatari sau contractari ale profilelor de aluminiu, fara a-si pierde din rezistenta la presiunea vantului sau din impermeabilitate.

Perete cortina linearLinear

Sistemul LINEAR este o versiunea moficata a seriei Standard, in care de la exterior se pot observa profile doar pe o singura directie (de obicei cea orizontala), iar pe directia cealalta este vizibila doar o garnitura ceea ce confera sistemului o continuitate a ochiurilor de sticla pe o singura axa.

Semistructural

Perete cortina semistructuralEste peretele cortina celular obisnuit, cu o constructie articulata, proiectat sa faca fata oricarei deformari posibile a cladirii, dar si eventualelor dilatari sau contractari ale profilelor de aluminiu, fara a-si pierde din rezistenta la presiunea vantului sau din impermeabilitate.

O mare varietate de rame speciale asigura o finisare perfecta pana la detaliu a oricarei constructii complexe, in timp ce un mare numar de coloane de aluminiu sunt proiectate sa reziste oricarui tip de incarcatura statica sau dinamica.

In jurul fiecarei rame ramane vizibila doar o foarte ingusta suprafata din profilul de aluminiu, iar ferestrele exterioare sunt identice cu corespondentele lor din interior, rezultatul fiind un aspect impecabil cand fereastra este inchisa.

Impermeabilitatea este asigurata de trei randuri de garnituri EPDM si de un sistem de scurgere pentru orice tip de acumulare de apa.

Structural

Perete cortina structuralPrin conceptie sistemul este identic cu SEMISTRUCTURAL, exceptand numai faptul ca in cazul de fata profilul nu este vizibil in exterior, aspectul fiind de oglinda continua, dat fiind faptul ca geamul este lipit de rama cu ajutorul unui silicon structural Dow Corning.

Rezultatul este, din punct de vedere estetic, fara cusur, iar detaliile constructiilor au o finisare perfecta.

Exista si in varianta cu profile fara bariera termica.

Tamplarie Aluminiu

Albio 108

Albio 108Albio 108 combina utilizarea materialelor din aliaje usoare cu o imbinare excelenta. Functionalitatea si raportul optim calitate pret sunt caracteristicile de baza ale seriei Albio 108. Seria 108 include 3 tipuri de profile: plat, oval sau clasic facand mai usoara alegerea dupa preferintele dumneavoastra de design.

Aplicatii: usi, ferestre, fatade de magazine. Elemente fixe sau mobile.

Aliaj Aluminiu: AlMgSi 0,5 F22, DIN 1725

Aer: permeabilitate Class 4

Apa: permeabilitate Class 8A

Vant: rezistenta C3

Albio 109

Albio 109Albio 109 include cele mai noi tehnologii in domeniul ferestrelor si cele mai inalte stardarde de constructii.
Este conceput cu precadere spre a oferi o protectie termica ridicata precum si izolare fonica.
Avand un grad ridicat de finisare Albio 109 include doua structuri de profile oval si clasic oferind un excelent aspect estetic.

Aplicatii: usi, ferestre, fatade de magazine. Elemente fixe sau mobile.

Aliaj Aluminiu: AlMgSi 0,5 F22, DIN 1725

Aer: permeabilitate Class 4

Apa: permeabilitate Class 9A

Vant: rezistenta C5

Albio 120

Albio 120Albio 120 este un sistem bazat pe o izolare cu rupere termica si completata de profile cu dimensiuni mai mici ale sectiunilor. Ofera o izolare termica foarte buna. Precizia ansamblelor si finetea in simplitate a design-ului completeaza avantajele seriei.

Aplicatii: usi, ferestre, fatade de magazine etc.

Coeficient de transmitere termica [sectional]

Uf = 3,3 W/(m2K), EN 10077-2

Aliaj Aluminiu: AlMgSi 0,5 F22, DIN 1725

Aer: permeabilitate Class 4

Apa: permeabilitate Class 5A-7A

Vant: rezistenta C2-C3