Usi de garaj rezidentiale

Placari cu bond, fatade ventilate, pereti cortina, luminatoare, cupole, confectie si montaj tamplarie aluminiu si PVC

Comoditatea si siguranta in utilizare, eleganta designului, incorporarea celor mai noi tehnologii in conformitate cu normele europene referitoare la siguranta in exploatare precum si prezenta unei game largi de echipari optionale fac din usile sectionale solutia ideala pentru garajul dumneavoastra.

IZOLATIA foarte buna este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma poliuretanica de inalata densitate (coeficient termic de transfer 0.49 Watt/mp*K) si chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand un coeficient termic de transfer pentru usa instalata de 0.9 Watt/mp*K.

SIGURANTA in utilizare este garantata de panourile cu protectie impotriva prinderiii degetelor, dispozitivul de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii, fotocelulele si motorul cu protectie la intalnirea obstacolelor in varianta de actionare automata.

MODELUL poate fi tip "linii" sau "casetat", iar variantele de culori disponibile in stoc sunt alb, maro, imitatie stejar auriu si imitatie stejar inchis (la cerere orice culoare).

ACTIONAREA se poate face manual, foarte usor, datorita sistemului de arcuri de torsiune, sau automat cu motor cu telecomanda si posibilitatea actionarii manuale de urgenta.