Rulouri si obloane

Placari cu bond, fatade ventilate, pereti cortina, luminatoare, cupole, confectie si montaj tamplarie aluminiu si PVC

Acestea îmbina utilul cu placutul în mod atragator: feresc camera de priviri nedorite si o pun în lumina dorita. Cu ajutorul sistemelor de rulouri moderne putem alege luminozitatea în trepte, iar variantele diferite de activare garanteaza usurinta în utilizare.

Obloanele ofera protectie împotriva luminii puternice sau a vremii nefavorabile. Metoda acesta traditionala de întunecare duce la un interior confortabil si prietenos si se îmbina armonios cu structura fatadelor. Este mai bine sa previi decât sa ajungi sa repari. Dat fiind ca se afla în exteriorul ferestrei, ele reflecta razele soarelui înainte ca acestea sa ajunga la fereastra. Pe de alta parte, perna de aer dintre rulou si fereastra are rol izolator în noptile reci de iarna, mentinând caldura înauntru. Este placut sa stii ca rulourile te protejeaza împotriva privirilor nedorite si a zgomotului puternic. Constructia solida si rezistenta ne ocroteste de invitati nepoftiti: ele sunt o prima piedica pentru hoti, înainte de a ajunge la fereastra.

Sistemele de rulouri de la VEKA au latimi diferite si reprezinta o solutie armonioasa pentru fiecare fereastra atât din punct de vedere functional, cât si optic. Având si culori atractive pentru compartimentul de strângere al rulourilor, suntem convinsi ca va vor placea.

Sistemele de obloane VEKA ofera multe posibilitati de a decora. Acestea permit productia celor mai diferite forme: începând cu cele dreptunghiulare, pâna la cele rotunde. Si din punct de vedere al culorilor puteti alege dintr-o gama larga.

Daca aveti cerinte deosebite, obloanele pot fi dotate cu lamele mobile. Astfel, puteti controla lumina care va patrunde în camera. Profilele VEKA sunt produse de calitate din materiale superioare. Acestea îsi pastreaza proprietatile în timp. Pentru un plus de siguranta, obloanele pot fi întarite din interior cu metal. Datorita garniturilor special dezvoltate de VEKA, beneficiati de o functionare optima si de un plus de confort în operarea obloanelor.