Antrepriza constructii

Placari cu bond, fatade ventilate, pereti cortina, luminatoare, cupole, confectie si montaj tamplarie aluminiu si PVC

Antrepriza constructiiPutem sa abordam orice proiect de constructii, indiferent de complexitatea lui, cu aceeasi seriozitate si dedicatie. Fiecare client este la fel de important pentru noi. Fiecare proiect terminat ne face sa ne simtim la fel de mandri, indiferent de amploarea acestuia, pentru ca la noi nu conteaza dimensiunile constructiei pe care o realizam, ci satisfactia de a fi realizat o cladire care va dura in timp.

Suntem dispusi sa lucram in orice tip de constructii, de la sedii de institutii, pana la reabilitarea si modernizarea constructiilor vechi si realizarea de proiecte pentru constructiile civile si de locuinte. Lucrarile noastre cuprind toate aceste tipuri de activitati prin care am dovedit eficienta si viabilitatea modului nostru de lucru si a solutiilor pe care le propunem.

Dorim sa continuam sa ne dezvoltam si sa ne impunem din ce in ce mai mult in domeniul constructiilor, devenind mai puternici cu fiecare client nou si fiecare cladire pe care o inaltam

Tehnotur International este o companie cu capital privat ce poate  executa lucrari la cheie, consolidari, restaurari, amenajari interioare si exterioare, lucrari constructii civile, de geniu si industriale.

Echipele sunt alcatuite din personal TESA, specialisti (maistri) si muncitori calificati (zidari, zugravi, faiantari, pietrari, gips-cartonisti, electricieni, instalatori).

Valori asumate: integritate, seriozitate si spirit de echipa; luptam sa transformam conceptul în realitate.

Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.